Login

Menu

SaniRay® Produktegenskaper


SaniRay® Produktegenskaper

Äkta STER-L-RAY™ Slimline bakteriedödande lampor med "instant start" och ger största möjliga kvalitet, hållbar produktion och livslängd. Ungefär 95% av den ultravioletta energi som släpps ut från STER-L-RAY™ bakteriedödande Lampor är på kvicksilver resonans linje av 254 nanometer. Denna våglängd är i regionen av högsta bakteriedödande effekt och är mycket dödlig för virus, bakterier och mögel sporer.

Steadfast™ Lamphållaruppsättningar inkluderar en stationär och en fjäderbelastad teleskopisk hållare, som håller en enstiftlampa säkert. Den fjädrande funktion på ena sidan underlättar för ett bekvämt, snabbt och enkelt, lampabyte.

Surelite™ elektroniska förkopplingsdon är state-of-the-art elektroniska förkopplingsdon som utvecklats speciellt för drift av ultraviolett ljus. Surelite™ "instant start" förkopplingsdon är mindre, lättare, effektivare och fungera utan att bli lika varma som magnetiska reaktorer. Dessa förkopplingsdon är tysta och ger högre lampaneffekt.

 

Den rostfria kåpan ger en oöverträffad styrka, hållbarhet och skönhet. Den attraktiva borstade ytan tål även de hårdaste miljöer. Finishen är polerad för att maximera ultraviolett intensitet.
Armorlite Produktblad

ArmorLite Safety Shield - Skyddande beläggning tillämpas på Ster-L-Ray ™ lampor som eliminerar farorna med fragment av sönderbruten kvarts och kvicksilverföroreningar.


SaniRay® är ett registrerat varumärke av Atlantic Ultraviolet Corp.