Login

Menu

Atlantic Ultraviolett Corporation USA

Vad gör Atlantic Ultraviolet Corporation?
Sedan 1963 har Atlantic Ultraviolet Corporation utvecklat och tillverkat, ultravioletta vattenrenings utrustningar, ultravioletta luftrenare och ytdesinfektionssystem och UV bakteriedödande lampor för privat och industriellt bruk. Atlantic Ultraviolet Corporation finns i Europa och Skandinavien via Scandinavian Distributing AB i Sverige.
 
Metoden av att använda ultraviolett bakteriedödande ljus i rening och desinfektering av vatten, luft och ytor är en unik och snabb metod, utan att använda värme eller kemikalier.

De bakteriedödande ultravioletta lamporna använder en kortvågig strålning som är dödlig för bakterie, virus och andra mikroorganismer. Genom åren så har ultraviolett teknologi blivit en väl etablerad metod för sin effektiva, ekonomiska, säkra, snabba och lättanvändliga teknik och för att processen är fri från restprodukter.
 
UV teknink är sedan många år ansedd som ett utmärkt val av vattendesinfektion till många ändamål. Såsom Dricksvattenrening, Poolrening och rening till Bubbelpool/bubbelkar för att nämna några områden.

Varför välja Atlantic Ultraviolets produkter?
Atlantic Ultraviolet Corporation är engagerade att tillverka de finaste kvalitativa produktlinjer som använder ultraviolett bakteridödande ljus och alla dess fördelar för rening, desinfektion av vatten, vätska och luft. Vi är stolta över att ge en enastående kundservice. Vår personal av ultraviolett specialister och ingenjörer med deras breda kunskap och års av erfarenhet assisterar dig när det gäller att välja rätt utrustning för just din applikation.