Login

Menu

SaniLight® Produktfördelar

Steadfast™ Lamphållaruppsättningar inkluderar en stationär och en fjäderbelastad teleskopisk hållare, som håller en enstiftlampa säkert. Den fjädrande funktion på ena sidan underlättar för ett bekvämt, snabbt och enkelt, lampabyte.

Surelite™ Elektronisk Ballast är state-of-the-art elektroniska ballaster som utvecklats speciellt för drift av ultraviolett ljus. Surelite™ "instant start" ballaster är mindre, lättare, effektivare och under drift är svalare än magnetiska reaktorer. Dessa förkopplingsdon är tysta och ger högre effekt på lampan.

Ster-L-Ray™ Slimline Bakteriedödande Lampor – Slimline bakteriedödande Lampor - är snabba att starta och använder en Volframtråd i varje ände. Livslängden styrs av Volframtråden i lamporna och påverkas av hur ofta de slås på och av.

Slimline bakteriedödande lampor är väl lämpade för olika slags rening av luft och vatten tillämpningar som kräver hög UV-intensitet.

Ster-L-Ray™ "cold cathode" bakteriedödande lampor med omedelbar start och använder en stor cylindrisk katod i stället för en Volframtråd. På grund av denna konstruktion påverkas inte lampan negativt av täta start och stopp. Livslängden är betydligt längre än andra lampantyper. "Cold cathode" bakteriedödande lampor har goda operativa egenskaper och upprätthåller en hög UV-intensitet under hela sitt liv även vid låga temperaturer. De används därför ofta i walk-in kylskåp och anläggnings rum.

Ster-L-Ray™ "cold cathode" bakteriedödande lampor är väl lämpade för desinfektion av luft och ytor på grund av sin långa livslängd och låga avskrivningar. "Cold cathode" bakteriedödande lampor är också rekommenderade i applikationer där frekventa start och stopp är ett krav.


Den rostfria kåpan ger en oöverträffad styrka, hållbarhet och skönhet. Den attraktiva borstade ytan tål även de hårdaste miljöer. Finishen är polerad för att maximera ultraviolett intensitet.
 


    

ArmorLite™ Safety Shield - Skyddande beläggning tillämpas på Ster-L-Ray ™ lampor som eliminerar farorna med fragment av sönderbruten kvarts och kvicksilverföroreningar.

 


SaniLight® är ett registrerat varumärke av Atlantic Ultraviolet Corp.